We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. In onze privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen. Lees meer in onze Disclaimer.


nieuwbouw en renovatie.

Bij F&V kan u terecht voor totaalprojecten in nieuwbouw en renovatiewerken.

 

wandtegels,vloeren en terrassen.

Wij kennen de knepen van het vak als het op vloeren aankomt. Wij plaatsen zonder problemen uw binnenvloer (gelijmd of op traditionele manier).

Oprit of terras, in tegels, betonblokken of gegoten beton, F&V voert het vakkundig voor u uit.

Voor badkamer, keuken en toilet kunnen wij uw muren voorzien van wandtegels (faiences). Wandtegels zijn vochtbestendig, hygiënisch en makkelijk in onderhoud.

Het aanbod qua vormen en motieven is zeer uitgebreid.

afsluitingen.

U wil wat meer privacy of gewoon bescherming voor ongewenst bezoek? F&V is de perfecte partner voor een vakkundige plaatsing, en biedt u een ruim aanbod van verschillende types afsluitingen, in hout of beton.

 Afhankelijk van uw behoeften en budget, kiezen wij voor u de meest geschikte afsluiting.

gipswanden.

Gipswanden zijn het ideale middel om uw binnenruimtes (opnieuw) in te richten. Een goede plaatsing is dan ook noodzakelijk om hier jaren van te genieten.

Precisie en fijne afwerking is bij F&V een troef.

EPDM.

EPDM is tegenwoordig hét product bij uitstek om platte daken te voorzien van een duurzame bedekking. Een goede plaatsing en degelijke afwerking zijn cruciaal voor een waterdicht resultaat. F&V verzekert u dan ook een feilloos resultaat van uw EPDM dak.

Karweien.

F&wil een oplossing bieden voor al uw karweien en klussen in en rond het huis. Voor alles waar u zelf niet wil of kan aan beginnen, kunt u bij ons terecht.